Limak Atlantis/Belek/Antalya

Merhabalar, 
Antalya nın Belekte ki en güzel otellerin birinde 5-10 Kasım 2017 tarihleri arasında konaklama imkanı buldum. Bu yazımda da otel hakkında görüşlerimi yazacağım.

Öncelikle Ankara dan Antalya ya sabah 7 uçağı ile gittik. Havalananından otel yarım saat sürüyor ve yaklaşık 37 km dir. Biz organizasyon firması ile geldik ancak fazla ve ekonomik ulaşım araçları bulmak kolay değil. Belek e herhangi bir shuttle bulunmamaktadır. Ya otelin tranferini yada taksi tercih etmek zorundasınız. Neyse sabah geldik. Kaydımızı yaptık. Kahvaltı ? Kahvaltı ücretli  biz şok :) Daha önce gittiğim hiçbir otelde böyle bir şey duymadım. Kahvaltı için kişi başına 20 TL istediler. Tabi biz verir miyiz? vermeyiz :D neyse otele vardığımızda yağmur yağıyordu ve otelin içi de dışı da buz gibiydi. Odaya geçmek için 12 ye kadar bekledik. kış sezonunda boş bekliyorsunuz ancak otel tam kapasite çalışıyordu. Isıtma sistemini tasarruf amaçlı açmıyorlardı. geceleri çok soğuk oluyordu. belki Ruslar alışkındır ama biz Türkler alışkın değiliz.
Odalar güzel ferah, yemekler güzel ve bol çeşit, tatlı reyonu zayıftı. Pazar günkü yağmurdan sonra hava açtı ve denize bile girme imkanı bulduk. havuz güzel ve temiz, hamam ve sauna güzel. Otel 5 bloktan oluşuyor. eğer ana blokta kalmıyorsanız diğer bloklardan yemeğe gelmek denize ve havuza gitmek için yol yürümeniz gerekiyor. kış sezonuydu ancak gösteriler devam ediyordu. belli ki sezon kapatılmamıştı. salı günü türk gecesi oldu fena değildi. 
Çocuklar için mini kulüp güzel içeride dışarıda oyun alanları vardı ve küçük bir havuzu vardı. Ayrıca kumsalda park alanı olması da güzel bir detay. 
Deniz ve kumsal çok güzel. Plaj kum yani ince kum. Çakıl çok az derecede var. 
Akşam gece showları kapalı mekanda yapıyorlardı. Çocuklar için iyi bir detay. 
 Genel olarak sabah kahvaltısına para istemeleri ve ısıtma sistemini açmamaları dışında genel olarak otelden memnundum. Ancak Antalya'nın Belek mevkisinde otel sönük ve kalitesi düşük kaldı. 
İyi tatiller....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

6 -13 Mayıs Jolly Tur ile Orta Avrupa Turu (PVB) THY ile

Pırıl Termal Otel Çeşme/İzmir

Club Turtaş Beach Hotel Konaklı/Alanya/Antalya/Türkiye